27 квітня в Піщанській школі було проведено свято «Посвята у веселята», у вигляді гри-подорожі «Веселковим містом». З умовами гри дітей ознайомили ведучі, які вели святкову програму. «Веселкове місто» складалося із двох вулиць. На кожній із них по три зупинки. На зупинках дітей зустрічали різні герої із розважальними завданнями: баба Одарка, Мавка, Незнайко, Весела гра. Також від  першокласників пролунали вірші та пісні. Вкінці заходу дітям були подаровані значки у вигляді веселкової квіточки.

 

 

  

 

Переглянути фотографії


    32 роки тому – 26 квітня 1986 року – світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців.

У зв’язку із 32-ми роковинами Чорнобильської катастрофи в навчальному закладі 26 квітня педагогом-організатором Демидюк Т. С. разом із ученицями  5-го класу Деркач С., Шептур Д. було проведено лінійку-реквієм «Чорнобиль – наш біль». Протягом лінійки усім присутнім була продемонстрована презентація «Чорнобиль – екологічна катастрофа» .

Вчитель музики Заєць С. В. разом із ученицями 7-го класу Смаль Я., Юянець І., Савонюк Ю. емоційно, зворушливо заспівали пісні «Чорнобильська  біда», «Лелеки»  розчуливши усіх присутніх своїм виконанням.

Нехай прийдешні покоління завжди пам’ятають уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут.

 

Педагог-організатор Демидюк Т. С.

 

 

  

 

Переглянути фотографії


 

На виконання наказу управління освіти, науки та молоді від 22.03.2018 №164 «Про благоустрій території закладів освіти області», листа Камінь – Каширського водного господарства від 21.03.2018 №62-06/04-18 «Про охорону водних об’єктів», з метою поліпшення стану довкілля, благоустрою, озеленення і приведення у належний стан територій, прилеглих територій в 04.04.2018 року в школі був проведений День довкілля. Учні та вчителі були залучені до впорядкування пришкільної території, пам’ятника загиблим воїнам, вулиць села, прибрали територію сільського стадіону, територію біля церкви.

 

Заступник директора з виховної роботи   Шевчик Л. П.

 

  

 

Переглянути фотографії


 

 Учні, вчителі в черговий раз зібрали продукти харчування (домашню консервацію, сало, олію) для учасників АТО. (13 березня 2018 року).

Учні 6 та7 класу намалювали малюнки і написали листи для солдат АТО (під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Демидюк З. А.).

 

 

Педагог-організатор Демидюк Т.С.

 

  


 

 Мово рідна, слово рідне…

 

     З метою прищеплення любові  до рідної  країни, мови, розвитку творчих здібностей, естетичних смаків, прояву інтересу до предмета, з 12 березня по 16 березня  2018 року  був організований і проведений вчителями – словесниками  «Тиждень української мови та літератури» з метою донести до учнів красу і багатство рідної мови; формувати відчуття краси рідної мови; розвивати мовленнєві здібності учнів; збагачувати словниковий запас; розширити кругозір учнів та поглибити знання життєвого і творчого шляху Т. Г. Шевченка, підвищувати рівень декламаторських здібностей, сприяти самореалізації кожного учасника, задіяного у програмі тижня; виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси і необхідності для нашого життя; створення емоційно-позитивного мікроклімату.

           Розпочався тиждень з лінійки, на якій було оголошено план роботи, заходи та очікувані результати, а також мовним флешмобом «О мова моя, душа голосна України!». 

          Під час проведення «Тижня української мови та літератури» в школі були організовані і проведені за¬ходи, в яких активну участь взяли педагогічні працівники та учні. Учасники мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови, вшанувати пам'ять Т. Г. Шевченка та видатних діячів нашого народу. Учні 5 -7 класів читали поезії, присвячені творчості 

Т. Г. Шевченку, писали  мовознавчі диктанти. Класними керівниками 5-11 класів  проведено  інформаційні  години «Мовні обов’язки громадян», «Про культуру мовлення», «Мова- особлива знакова система». Бібліотекарем школи Шпанчук Ж. П. підготовлено книжкову виставку «У слові- подих вічності» .

            У коридорі школи було організовано виставку естетично оформлених учнями висловів про мову «Чарівний розмай» (5-8 кл.), представлено  учнівські кросворди «Кольорова пісня слова» (6,7 кл), підготовлено  малюнки «Шевченко не поет, а голос душі українського народу», присвячений життю і творчості 

Т. Г. Шевченка.

              Активну участь у проведенні Тижня взяли учні 5, 6, 7 класів. Проведено гру «Ерудит» (виграла команда  «Водограй», 7 кл.). У літературно-мовознавчому брейн-ринзі «Світ українського слова» перемогу здобули учні 5 класу – команда «Тріо найкращих» (хороші знання  показали Оліферчук Ганна, Федік Олена, Шептур Дарина, Шишолик Вікторія, Деркач Софія).  У мовознавчій вікторині «Від слова до слова зложиться мова»  перемогла команда учнів 6 класу «Міцні горішки» (найактивнішими у відповідях були Демидюк Максим та Савонюк Маргарита). У конкурсі читців  виразного читання І місце присуджено учениці 7 класу Смаль Ярославі (поезія «Заповіт»), ІІ місце - Юянець Ірині – учениці 7кл., поезія «Думка»), ІІІ місце – Федік Олені (5 кл.- «За сонцем хмаронька пливе»). Учителі словесники  показали нові педагогічні технології, продемонструвати найрізноманітніші форми роботи, які вони використовують у своїй педагогічній праці з метою розвитку креативності учнів

         У кінці тижня всіх переможців було нагороджено грамотами відповідно до результативності в конкурсах та вікторинах. Грамоти отримали й окремі учні, які були найактивнішими учасниками. 

                                                Заступник директора з НВР      Федік Л. І.

 

 

 

Переглянути фотографії

 

  


 

З 07.03.2018 по 09.03.2018 р. в навчальному закладі пройшли свята, присвячені міжнародному жіночому дню 8 Березня. Підготовку до свят діти розпочали заздалегідь. Вони вивчили вірші, розучили пісні, власноруч виготовили подарунки для мам та вчителів. Так, 7-го березня учні радо привітали вчителів школи (під керівництвом  педагогів-організаторів Демидюк Т.С., Оліферчук О.С. та вчителя музичного мистецтва Заєць С.В.). Святковий концерт, слова-вітання, вірші, пісні, радували педагогів. А на завершення усіх присутніх привітали гарною піснею «Ми бажаєм щастя і добра» вчитель музики Заєць С. В. та вчитель фізичної культури Приходько С. В.

9 березня свято відбулося для мам учнів 1-го та 2-го класів. Діти читали вірші, співали пісні, проводили конкурси (класний керівник 1-го класу Гноянець Т.С. та вчитель початкових класів 2-го класу Гноянець Л.О.). Діти та матусі отримали масу задоволення та позитивних емоцій. 

 

Педагог-організатор Демидюк  Т. С.

 

  

 

Переглянути фотографії


 

 29 січня 2018 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Піщане було проведено лінійку-реквієм присвячену пам'яті героїв Крут. На якій учні 5-го, 7-го, 8-го класів під керівництвом педагог-організатора Оліферчук О.С. ознайомили учнів з трагічними  сторінками історії. Захоплюючи прослухали вірші «На Аскольдовій могилі» та «Пам'яті героїв Крут».

 

 

 

 

 

 


 

 20 лютого – День вшанування памяті героїв Небесної сотні.

 

 

З метою виховання в учнів глибокі патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто віддав за неї життя, вшанувати пам'ять героїв Небесної сотні; розвивати бажання стати гідними громадянами, віру в краще майбутнє України. У школі було проведено загальношкільну лінійку-реквієм «Пам'ять героїв Небесної сотні присвячуємо!». Діти та учителі в скорботі схилили низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час. На лінійці – реквієм прозвучали пісні у виконанні дівчат 7 та 5 класів (Савонюк Ю., Юянець І. та Шептур Д., Деркач С. відповідно) «Прошу в неба», «Ми у тихий парк ходили» та «Білі лебеді у небесах». Було переглянуто відео «Небесні Ангели», під мелодію гімну Небесної сотні «Пливе кача» учні запалили свічку, а також Героям Майдану, впавши мертвим за світле майбутнє України, присвятили хвилину мовчання. Завершили лінійку виконанням Гімну України.

Заступник директора з виховної роботи Шевчик Л. П.

 

 

 Переглянути фотографії


 

 16.02.18 відбувся районий конкурс вокальних ансамблів малих форм "Ми діти твої, Україно". Конкурс проводивсь з метою мирної пропаганди серед дітей  та молоді української народної патріотичної пісні. Участь в конкурсі взяли в діти нашої школи. Квартет "До - мі - соль" із піснею "Діти - квіти" сл. Н. Лучанко, муз. Г. Дзюбинськоі, де заняли 3 місце. Керівник: Заєць С. В.

 

 

Переглянути фотографії


 

 29 січня 2018 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Піщане було проведено лінійку-реквієм присвячену пам'яті героїв Крут. На якій учні 5-го, 7-го, 8-го класів під керівництвом педагог-організатора Оліферчук О.С. ознайомили учнів з трагічними  сторінками історії. Захоплюючи прослухали вірші «На Аскольдовій могилі» та «Пам'яті героїв Крут».


 

 Згідно з планом роботи навчального закладу до Дня Соборності України учні нашої школи підготували загальношкільну тематичну лінійку. Протягом лінійки учням та вчителям була продемонстрована презентація «Моя Соборна Україна». Виступ готували учні 5-го та 10-го  класів. Присутні почули про героїчну історію боротьби українців за свою єдину незалежну державу упродовж віків, красиві вірші про Батьківщину, а наприкінці тематичного заходу вся школа натхненно заспівала Державний Гімн.


 

 

 

10 січня 2018 року в Будинку дитячої і юнацької творчості відбувся районний конкурс учнівської патріотичної пісні "Срібні дзвіночки". Нашу школу в молодшій віковій категорії представляла учениця 2 класу Прусік Анна з пісенною композицією "Рушничок" на слова і музику І. Білик під під інструментальну фонограму. 


Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. 

Саме так проходили свята у Піщанській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Усі учні школи взяли участь у новорічних заходах. Так 28 грудня для учнів 1 – 2 класів було організовано новорічний ранок « Новорічні пригоди». 29 грудня свято відбулося для учнів 3 – 4 класів та підготовчої групи (підготували учні 7, 8, 9, 10-го класу, педагоги-організатори Демидюк Т. С., Оліферчук О.С., Шевчик Л.П.), вчителем музики С. В. Заєць були підготовлені новорічні хороводи та цікаві танці. 

Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні 5, 6, 7, 8, 9 класів, на яких учні співали, танцювали, проводили конкурси.

Для проведення новорічних свят були придбані солодощі за спонсорські кошти, директора школи Демидюка С. С.

До новорічних свят був оформлений перший клас, виставка дитячих плакатів та сувенірів 5, 8,7 класами.

Цьогорічні свята запам’ятаються як дітям, так і вчителям нашої школи.

 

 

 

 

Переглянути фотографії

 


19 грудня  в Україні відзначають  День святого Миколая Чудотворця. Святий Миколай – один з найшановніших святих – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей.

 Отець Миколай відзначився чистотою життя, за яку мав від Бога дар чудо творення, а також милосердям і благодійністю.  Твориві дивовижні справи, а безкорисливість і лагідність вважав великим привілеєм. Був чудовим благодійником.

Цей день з нетерпінням чекали діти. В нашій школі педагогами-організаторами Оліферчук О. С. та Демидюк Т. С. було проведено свято «З Миколаєм вас, малята» для дітей ДНЗ, була проведена виховна година «Миколай спішить із раю» учням 8 класу (керівник Демидюк З. А.). Класні керівники Гноянець Т. С. та Дівончик К. В. зі своїми вихованцями також підготували цікаві виховні години. Першокласники напередодні свята написали листи з побажаннями для своїх батьків.

День Святого Миколая – найулюбленіше, найвеселіше дитячу свято. Діти чекають на День святого Миколая цілий рік і мріють про чудові подарунки. 

Сільський голова Смаль Ростислав Павлович підготував солодкі подаруночки для учнів початкової школи. 

 

 

 

Переглянути фотографії

 


Напередодні Міжнародного дня інвалідів, 1 грудня, в ЗОШ І – ІІІ ступенів с. Піщане відбулася зустріч з дітьми із особливими потребами. Учні школи подарували свято доброти і людських почуттів, підготували святкову програму, яка нікого не залишила байдужим. Діти читали вірші.

В школі відбулася акція «Краплинка добра». За кошти, які були зібрані від акції, діти-інваліди отримали солодощі.

Цей день покликаний привернути увагу суспільства до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян.

 

 

Переглянути фотографії

 


З метою збору продуктів харчування для воїнів АТО під керівництвом директора школи Демидюка С. С. була проведена акція, в якій взяли участь всі небайдужі вчителі. Пакунки з домашніми овочами, консервацією, крупами, олією, макаронними виробами, кавою, чаєм були передані волонтерам нашого району.

 

Голова учнівської ради Федік Юлія (11 клас)

 

 

Переглянути фотографії

 

 


 

 

1 грудня весь світ відзначає день боротьби зі СНІДом. З метою інформування учні 11 класу (Пікуль Ірина, Пікуль Світлана, Заєць Юлія, Оліферчук Дмитро, Животков Андрій) провели флешмоб "Не дамо СНІДу шанс". 

 

 

Заступник директора з ВР Шевчик Л. П.

 

 

 

Переглянути фотографії

 

 


 

24.11.2017 року було проведено лінійку-реквієм «У молитві схиляємо коліна» до  дня вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років. Багато глибоких та змістовних слів сказали учні 7-го класу. Коротко та влучно розповіли про подію, яка сталася у 1932-1933 роках. Учні закликали довічно пам’ятати про загиблих. Під час лінійки була проведена демонстрація відеоматеріалів про голодомор на  Україні.

  25 листопада, о 16.00 в пам'ять жертв геноциду українського народу вшанували хвилиною мовчання і запалили свічку пам'яті. 

 

 

 

 

 

 Переглянути фотографії

 

 


 

Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Революція Гідності відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулася у нас самих, у нашій свідомості. Україна – це територія гідності та свободи. Такими нас зробила Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність,  своє прагнення до свободи. 

21.11.2017 року в нашій школі пройшла загальношкільна лінійка до Дня Свободи та Гідності «Україна – країна нескорених», на якій учні школи продемонстрували свій патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, до людей які захищали рідні землі.

Прозвучали вірші та пісні на українську тематику. Захисників, які були вбиті на Майдані на 2014 року учні та вчителі вшанували хвилиною мовчання.

Дівчата 10 класу Кузьмич Валентина, Юянець Анастасія в кінці заспівали Молитву за Україну.

 

 

 

 

 Переглянути фотографії

 

 


 

         Одним із завдань сучасної  правової освіти є вміння  учня  орієнтуватися у величезному потоці інформації. Навчити цьому лише на уроці правознавства  просто  неможливо. Тому з метою підвищення  інтересу учнів до правознавства, розширення  й поглиблення знань та вмінь учнів з даного предмету, реалізації основних принципів  особистісного підходу до навчання, створення  сприятливих умов для виявлення знань  та вмінь учнів  у нестандартних ігрових ситуаціях з 13.11.2017 р. по 18.11.2017 р. в школі проходив Тиждень правознавства. Проведення Тижня було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнів про їх права. 

          Розпочався Тиждень загальношкільною лінійкою, на якій учні ознайомилися з планом роботи. Оголошено конкурс  плакатів «Мої права».  

У понеділок учні 9-11 класів ознайомилися з правовим бюлетенем «Кримінальна відповідальність за хуліганство». У вівторок учні 5-8 класів  мали змогу ознайомитись з  Конвенцією прав дитини та Загальною  Декларацією прав  людини. Крім того,  учні  розгадували «правові шаради» та вікторини. У середу в 10 класі  був проведений правовий брейн-ринг, а  в 11 класі - інтелектуальна гра «Знавці права». Учні  9 класу   переглянули  презентацію на тему «Права дитини». У четвер  була проведена  виставка  малюнків «Права дитини» та  виставка плакатів  «Мої права». У 5 класі проведена  інтелектуальна гра «Знай свої права та обов’язки». У п’ятницю учні переглянули фільм «Права дітей». Була проведена  лінійка, на якій було нагороджено грамотами  активних учасників  заходів. 

        Вищезазначені заходи сприяли  підвищенню зацікавленості учнів у вивченні  правознавства. Робота по формуванню правових відносин  продовжується  і далі. Вона сприяє розширенню  знань учнів, формує вміння співвідносити в життя   норми моралі та прав, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

 



 

З 13 по 17 листопада 2017 року в ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Піщане пройшов Тиждень Толерантності. Основною метою Тижня було формування в учнів навичок ефективного спілкування, розвиток симпатії, розуміння проблем оточуючих людей.  Протягом усього тижня учні дізнавалися, хто така толерантна людина, вчилися й самі бути толерантними.

 

Стартував тиждень з інформаційної лінійки. Практичним психологом Демидюк Т. С. та соціальним педагогом Кузьмич Л. М. були проведені тренінгові заняття, виховна година на тему: «Вчимося толерантності», «Що таке толерантність», де школярі мали змогу ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості,співпереживання та любові. Всі бажаючі мали змогу на перервах переглянути інформаційні та розважально – повчальні відеоролики. Проводилося відкрите тестування «Чи гарний ти друг», «Наскільки ви толерантні».

 

15 листопада учні початкових класів були запрошені в комп’ютерний клас на перегляд цікавих і корисних мультфільмів. Протягом тижня відбулися акції «Долоньки», «Обійму безкоштовно», «Створи квітку толерантності» та  конкурс малюнків «Толерантність – це…».

 

Усі учні школи та вчителі брали активну участь у створенні «Дерева толерантності». Лідери учнівського самоврядування створили «Паркан ввічливих слів», під час якого діти мали змогу висловити, що є особисто для них «толерантність». Записували такі слова: терпіння, доброта, чуйність,повага, милосердя, дружба, співчуття, шлях до миру та злагоди.

 

В коридорі було оформлено інформаційний стенд, який нагадував учням та вчителям про значимість Міжнародного дня толерантності.

 

 

 

 Переглянути фотографії

 

 


 

Згідно наказу Міністерства освіти та науки №931 від 24 серпня 2014 року «Про проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек», виконання річного плану школи з 2 по 31 жовтня 2017 року в Піщанський ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено Місячник шкільної бібліотеки під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя».

Зміцнення здоровя дітей є однією з актуальних потреб нашого суспільства. Швидкі темпи зростання захворюваності дітей шкільного віку, недотримання гігієнічних нормативів щодо навколишнього середовища, в якому перебувають діти, незбалансованість харчування потребують посилення роботи в навчальних закладах з формування в учнів навичок здорового способу життя. Сьогодні як ніколи потрібні нові підходи й шляхи до усвідомлення учнівською молоддю необхідності зміцнення здоров’я, розвитку культури здоров’я.

До пошуку ефективних шляхів розв’язання проблем здоровя молоді долучилася і наша шкільна бібліотека. Бібліотеку завжди називали аптекою душі, місцем, де лікують словом й книгою, тому важливо, щоб кожна шкільна бібліотека стала центром збереження здоров’я та осередком формування здоров’язберігаючої компетентності учнів.

Цьогорічний Всесвітній місячник шкільної бібліотеки сприяв реалізації основних пріоритетів Нової української школи, зокрема, формування в учнів уміння розумно та раціонально користуватися природними ресурсами, усвідомлення ролі навколишнього середовища для життя і здоров’я людини, здатність і бажання дотримуватися здорового способу життя.

Основна робота бібліотеки з виховання культури здоровя учнів здійснювалося за такими напрямками: популяризація літератури про здоровя і здоровий спосіб життя, поповнення бібліотечного фонду документами зорієнтованих на формування в учнів навичок дбайливого ставлення до свого здоровя. з цією метою в нашій школі шкільним бібліотекарем була проведена акція зі здачі учнями і вчителями школи макулатури. За виручені кошти поповнити фонд бібліотеки. Протягом Місячника були організовані в бібліотеці книжкові виставки: «Спорт – це здоров’я, сила духу і краса», «Мандрівка на планету здоров’я», «Шкідливі звички – шлях в безодню», огляди літератури з даної теми. Класними керівниками та медичною сестрою школи було проведено цикл бесід та дискусій про здоровий спосіб життя. Бібліотекарем – конкурс – вікторину «Що я знаю про здоровий спосіб життя». Підготовлено рекомендаційний список, що інформує про літературу та актуальні статті, що популяризують про здоровий спосіб життя. До Дня українського козацтва бібліотекарем було проведено усний журнал «Народ мій є! В його гарячих жилах козацька кров пульсує і гуде», інформаційні хвилинки: «Покрова Пресвятої Богородиці», «75 років, як створилася армія УПА», «День захисника України». Практичним психологом школи було проведено анкетування на тему «Шкідливі звички».

Проведення комплексу заходів з формування здорового способу життя бібліотекарем у співпраці з класними керівниками, вчителями ефективно впливатиме на ціннісні пріоритети учнів школи.

 

Шкільний бібліотекар Шпанчук Ж. П.

 

 

 Переглянути фотографії

 

 


 

З 16 по 20 жовтня 2017 – 2018 н. р. в школі пройшов тиждень інформатики серед учнів 2 – 11 класів. Метою його проведення було активізація учнівських інтересів до вивчення інформатики, підвищення рівня інформаційної компетентності школярів, інформативних знань та навиків роботи з комп’ютером.  Актуальність проведення «Тижня інформатики» полягає в тому, що даний захід вдало поєднує ігрові і навчальні моменти, показує значущість і роль інформатики в сучасному динамічному суспільстві, сприяє розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей, кмітливості, винахідливості.

 

З метою об’єктивності оцінювання роботи учнів об’єднано по вікових категоріях і завдання були диференційовані відповідно цим категоріям.

На кожен день тижня були оголошені конкурси, в яких учні всіх класів взяли участь. Для молодих школярів був розроблений окремий план проведення заходів, конкурсів і турнірів. А саме:

- змагання «Надійний користувач «Сходинок»» (3-4 класи)

- конкурс малюнків «Я люблю інформатику» (2-4 класи)

- турнір «Інформаційні цікавинки» (2-4 класи)

- Подорож до королівства цікавої інформатики. (2 клас)

Переможці були нагороджені грамотами:

Серед учнів молодшої ланки в конкурсі малюнків відзначили таких переможців:

І місце – Пікуль Карина (3 клас);

ІІ місце – Дрімуш Ангеліна (4 клас), 

                 Бігун Віталій (3 клас);

ІІІ місце – Приходько Лілія (4 клас),   

                  Левосюк Вікторія (3 клас), 

                  Ворошик Ірина (4 клас).

В змаганнях «Надійний користувач «Сходинок»» переможцями стали:

Федік Ганна (3 клас),Пугач Олесь (4 клас).

Серед старших учнів: індивідуальний конкурс: найкраща презентація на тему «Для чого мені освіта» (по предметах) (Федік Олена (5 кл.) І місце), індивідуальний конкурс: найкращий малюнок в програмі Paint на тему «Осінь» (Кузьмич Богдана (5 кл.) І місце), загадковий кросворд (11 кл. – І місце, 8 кл, ІІ місце, 10 кл. – ІІІ місце), конкурс «Інженер»: скласти комп’ютер із запчастин (11 кл. – І місце, 9 кл, ІІ місце),  конкурс «Попелюшка-програміст»: посортувати програми по категоріях (11 кл. – І місце, 8 кл, ІІ місце, 7 кл. – ІІІ місце), конкурс «Перший мільйон» (8, 9 кл. – І місця, 11 кл, ІІ місце, 6 кл. – ІІІ місце).

Окрім грамот учні отримали гарні враження про тиждень інформатики. Адже турніри, конкурси, змагання – це завжди свято, веселий настрій. Гра відкриває зовсім інші сторони інформатики, ті, на які не завжди звертаєш увагу на уроці, при серйозній розмові про цю складну сучасну науку. Для багатьох учнів гра дасть можливість проявити свою любов до предмета, розкрити приховані таланти, а для декого може стати поштовхом до зацікавлення.

 Тиждень провели вчителі інформатики: Антончук А. В, Пугач Р. І., Оліферчук Г. В.

 

 

 

 


 

За традицією День учителя в нашій школі – це день учнівського самоврядування, коли роль вчителів та дирекції приміряли на себе старшокласники. Роль директора виконував Оліферчук Дмитро Володимирович, учень 11 класу, заступника – Пікуль Світлана Віталіївна. 

Педагоги-організатори Демидюк Т. С. та Оліферчук О. С. спільно з учнями  школи підготували концерт «Вклонімось вчителю до землі».

Винуватців святкування – вчителів – привітали директор школи Демидюк С. С., заступник голови профкому Шпанчук Л. А. а також сільський голова Смаль Р. П. 

 

 

 

Переглянути фотографії

 

Переглянути відео

 


 

День профілактики.

 

Капітаном поліції Дейнекою А. С. була проведена бесіда з учнями  5 – 11 класів в рамках Дня профілактики на тему «Безпека на дорозі».

 

 

 

 

 

 

Переглянути фотографії

 


 

З 7 по 17 вересня 2017 року в школі пройшов Олімпійський тиждень, метою якого була пропаганда олімпізму та здорового способу життя серед учнів. Участь взяли учні 5 – 6 класів як нашої, так Великообзирської школи. Активні учасники і переможці отримали грамоти, а більше всього – задоволення і позитивних емоцій.

 

 

Переглянути фотографії

 


 

Щороку 1-го вересня школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи школярів до рідних стін. Від самого рання 217 піщанських школярів поспішають на урочисту лінійку, сценарій якої старанно готували педагоги-організатори школи Оліферчук О. С. та Демидюк Т. С. Усміхнені та щасливі, з різнобарвними букетами квітів у руках вони вишикувались на шкільному подвір’ї. Але в очах самих маленьких школярів блищала тривога і водночас неприхований інтерес до дійства, до невідомого майбутнього, яке ось-ось відкриється перед ними. Це наші першокласники: 14 хлопчиків та 7 дівчаток. Вони на старті до «Країни знань».

Учнів та вчителів привітали гості: сільський голова Р. П. Смаль, лісничий Боровненського лісництва В. М. Левосюк, настоятель місцевого православного храму Отець Миколай. Слова щирі, надихаючі на нелегку, але посильну працю здобуття знань.

Перший урок для першокласників на тему «Це – наше і це – твоє!» провела їх перша вчителька Гноянець Т. С.

 

                                               Заступник директора з ВР Шевчик Л. П.

 

 

 

Переглянути фотографії